Streep & Co komt met damescollectie

Streep & Co heeft een prachtige basiscollectie babykleding en kinderkleding. Met kwalitatief goede rompertjes, shirts, broekjes, jurken en doeken/dekens is Streep & Co een sterk merk als je mooie en zachte kleding zoekt in uni kleuren of natuurlijk met strepen. Streep & Co maakt nu een eigen droom waar door met een damescollectie te komen. Een hippe doch tijdloze collectie voor echte ladies.

Ladies Stripe Collection
De ontwerpen in de Ladies Stripe Collection van Streep & Co zijn gemakkelijk draagbaar en heerlijk comfortabel. De collectie start met drie basismodellen die voor elke vrouw een must-have is voor haar garderobe. De tuniek draagt heerlijk comfortabel, ook als het wat warmer is. De tuniek staat leuk op een witte linnen broek, maar is ook leuk na een dagje strand gecombineerd met witte slippertjes.  Het riempje valt mooi om de middel waardoor de tuniek mooi staat. De heerlijk  zachte en comfy longsleeve is er met en zonder strepen. Bij het ontwerpen van de longsleeves is goed gekeken naar de Nederlandse vrouw. De pasvorm is helemaal daarop afgestemd waardoor we er goed in passen! De sjaal is het sluitstuk dat met alles uit je kledingkast te combineren is.

Kenmerken
De collectie is er in de klassieke kleuren Chinese red, Dark navy en Grey taupe. Met en zonder strepen! Alle items zijn gemaakt van 100% organic cotton. Het productieproces vindt plaats onder de GOTS voorwaarden van het Global Organic Textile Standard. De kledingstukken hebben aan de binnenzijde dit logo. Dit betekent dat onze hele collectie duurzaam en onder andere zonder kinderarbeid geproduceerd wordt.

Bekijk de gehele collectie op www.streepenco.nl.

Lees ook:
Vaderdagtip: Swarovski komt met tweede mannencollectie
De leukste moeder van Nederland
WE Fashion presenteert festival collectie

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share