Basta Magazine

12 mei 2011 is er een nieuw magazine gelanceerd. Zoals er op de eigen website omschreven wordt is basta er voor een doelgroep die anno 2.0 niet meer weg te denken valt maar waar nog altijd een taboe op lijkt te rusten. Basta is er voor mensen die in scheiding zijn of na de scheiding hun leven een nieuwe invulling geven en voor alleenstaande ouders. Nederland kent per jaar 70.000 scheidingen, inclusief het uit elkaar gaan van niet-gehuwde samenwonenden en telt 470.000 alleenstaande ouders. Daar mag geen taboe meer op rusten. Integendeel. Deze groep verdient haar eigen magazine: Basta.

Ik val ook onder die 470.000 alleenstaande ouders en na het meedoen van de blog mocht ik naar het lanceringsfeestje.  Het was een super feestje zoals ik in mijn vorige blog omschreef.

Op de terugweg in de trein naar huis natuurlijk gelijk het blad gelezen. Ik was nieuwsgierig en benieuwd wat een sfeer was van het blad. Scheiden is natuurlijk niet een heel gezellig onderwerp. Ik ben verbaasd en enthousiast over het blad. De herkenbare verhalen van andere alleenstaande was fijn. Daarnaast de tips, de trics etc.

Het blad ziet er mooi uit en je wilt ook alles lezen. In één adem had ik hem dan ook uit! Fijn om zo’n positief blad te kunnen lezen over een toch wat beladen onderwerp. Ik kijk al uit naar de nieuwe editie!

Lees hier de 1e editie van het Basta Magazine gratis online>>

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Lieve ouders, stop ermee! [persoonlijke blog]

Vol verbazing hoor ik soms horrorverhalen van gescheiden ouders, die elkaar de tent uit vechten, …