Hamburgers van 100% rundvlees

De letter M doet velen watertanden…
Ben je er eenmaal met ze geweest, dan ontkom je er niet meer aan: het enthousiaste geroep vanaf de achterbank wanneer de kids de gele “M” zien. De M van McDonald’s is magisch voor kinderen. Je kunt er leuk spelen, je eet er heerlijk en je krijgt ook nog eens een cadeautje! En zeg nou eerlijk… soms loopt ook bij jezelf het water in de mond bij de gedachte aan Franse frietjes en een hamburger. Maar je bent misschien nieuwsgierig naar hoe McDonald’s de hamburgers nu eigenlijk maakt.

Puur rundvlees
Bij McDonald’s denken ze na over verantwoord voedsel. Alle hamburgers zijn gemaakt van 100% rundvlees. Puur rundvlees, dus er zijn geen kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Dit proef je! Zin in zo’n heerlijke, onvervalst Hollandse McKroket? Ook in de ragout is 100% rundvlees verwerkt.

Quality: Check!
Het rundvlees komt van melkkoeien uit Nederland, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Het vlees ondergaat in de fabriek al direct een kwaliteitscontrole. Deze controle vindt bij iedere stap in het productieproces plaats. Om hamburgers te kunnen maken wordt het vlees gemalen en tot schijven gevormd.

Tijdens het transport, maar ook tijdens het laden en lossen, zijn de burgers diep ingevroren. Wanneer ze bij de restaurants worden aangeleverd, gaan ze, tot de bereiding, direct de vriescel in.

Iedereen blij met het Happy Meal
Kies voor de kinderen vers fruit of groente en een smoothie bij het Happy Meal en je hebt een gevarieerde maaltijd. Ze zullen de gezonde snackjes zeker met smaak opeten, want bij McDonald’s is alles lekker!

Kijkje achter de schermen
McDonald’s is trots op haar producten. Ze nodigde een aantal consumenten uit voor een kijkje achter de schermen. Ze konden met eigen ogen zien hoe de hamburgers worden gemaakt. De verslagen van deze consumenten vind je op www.qualityscouts.nl

Leuk voor jou!
Jouw burger wordt gegrild zonder vet of olie en bevat slechts 20% vet. Zie je, dat af en toe snacken best verantwoord kan zijn?

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Zwanger? In deze voeding zit foliumzuur

Wanneer je zwanger wilt worden of zwanger bent, is het belangrijk voor de ontwikkeling van …

Share
Share