Goliath Flying Dragon genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

goliath-flying-dragon-draak-speelgoed-van-het-jaar-2014-trotse-moeders-vliegende-draakGoliath Flying Dragon is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Deze wilde vliegende draak maakt vreemde capriolen. Jij hebt echter de controle over wat hij doet. Ben jij hem de baas en laat je hem vliegen zoals je wilt? Met de bijgeleverde afstandsbediening moet het lukken om hem te temmen.

De mening van de jury:
Een vliegende draak die helemaal aansluit bij de serie Game of Thrones. Voor deze draak die tegen een stootje kan, hoef je niet bang te zijn. Je moet er wel even mee oefenen om hem te laten vliegen zoals jij wilt.

Toelichting pedagoog:
goliath-flying-dragon-draak-speelgoed-van-het-jaar-2014-trotse-moedersEen groot speelgenot voor wie van op afstand bestuurbaar speelgoed houdt. Om de Dragon goed te laten vliegen, is enige oefening en dus geduld nodig. Daarna kan de speler zijn of haar fantasie in het spelen met de draak uitleven. Als er dan ook nog door het kind over de vele verhalen over de Chinese vliegende draken wordt gelezen of aan hem of haar wordt verteld, dan is dit stuk speelgoed een mooie combinatie van behendigheid in het besturen en een inleiding in de cultuur van China’s oude verhalen.

Goliath Flying Dragon
Bestel deze vliegende draak hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Feestelijke première van Hoe Tem Je Een Draak 3 [verslag]

Zaterdag 12 januari was in Pathé Arena in Amsterdam de feestelijke première van Hoe Tem …