Keteltje: Prinses op les – luisterboek [recensie]

keteltje-prinses-op-les-luisterboek-copyright-trotse-moedersTwee zwiepstaartjes, een kroontje en stoere laarzen. Keteltje is een prinses met pit! Koningin Moeder wil dat Keteltje een nette prinses wordt. Ze moet op les, zodat ze straks koninklijk kan zwaaien, lintjes doorknippen en keurig telefoneren. Daghallo! Dat kun je wel aan Keteltje overlaten.
Prrrrrt! Met haar helikoptertje en met behulp van Beppie big en Sneeuwbal de kat slaat Keteltje zich overal doorheen en toont zij zich een ware prinses. Ze redt dieren, zingt in bad én op tv, bestelt de grootste stuiterbal ooit en ze maakt haar eerste wet: ieder kind moet minstens één verhaaltje voor het slapengaan voorgelezen krijgen.

Recensie
Dus toen mijn tweetal met opa en oma mee mocht naar Duitsland, kregen ze een hele stapel luisterboeken mee. Op de terugweg zat ik ook in de auto en heb ik mee kunnen luisteren. Erg gezellig om zo tijdens een lange autorit naar een verhaal te luisteren, de tijd vliegt om!

Persoonlijk vind ik de stem van Jenny Arean prachtig, en ze zingt ook schitterend. Ze leest duidelijk en rustig voor. Voor dit luisterboek vind ik haar stem echter niet zo goed passen. Ze klinkt koninklijk, bij alles wat ze leest en bij ieder personage, zodat het pittige prinsesje Keteltje als een statige koningin klinkt.

Keteltje: Prinses op les is een luisterboek met allemaal korte verhaaltjes. Prima geschikt voor de doelgroep (peuters – kleuters) en hoewel de verhalen vooral kleine prinsesjes zullen interesseren is het ook leuk en grappig voor stoere jongens en meisjes.

Keteltje: Prinses op les – Jeska Verstegen
Bekijk op bol.comVoorgelezen en gezongen door Jenny Arean
Audioboek, 1 CD, uitgeverij Leopold
Bestel dit luisterboek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share