Wie wordt mijn dierenvriendje?

Rio zoekt een nieuw dierenvriendje. Hij kan kiezen tussen heel veel dieren: dieren uit de jungle, uit de zee, uit het bos, uit de koude polen…
Rio zoekt en kijkt en wikt en weegt. Uiteindelijk laat hij zijn oog vallen op dat ene liefste vriendje.

Een knus zoekboek waarin niet alleen Rio op zoek gaat naar een dierenvriendje, maar waarin ook jij kunt meekijken en zoeken. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Recensie
Wat een leuk boek! Het boek is groot, met hardcoverpagina’s en daardoor ook heel goed te lezen en bekijken door kleinere kindjes. Rio begint zijn zoektocht naar een nieuw dierenvriendje in de jungle en reist vervolgens via de zee, het bos en de pool naar een grote knuffel- / speelgoedkamer, waar hij zijn dierenvriendje vindt.
Overal waar Rio komt zijn veel dieren te zien en sommigen hebben iets geks waardoor het boek ook veel mogelijkheid biedt om zelf verhaaltjes bij te verzinnen. Wie dat wat lastig vindt, maakt gewoon gebruik van de zoekopdrachtjes op iedere rechterpagina.

Volgens de achterzijde is dit boek voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook Saar van 1 ½ weet zich uitstekend te vermaken met het zoeken naar apen en het maken van allerlei dierengeluidjes.

Wie wordt mijn dierenvriendje?
– Leen Van Durme
Peuterboek, hard cover, Clavis Uitgeverij
Klik hier om dit boek te bestellen via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share