Paarden Sissi en Paulina

Het ultieme cadeau voor paarden liefhebbers, de super leuke paarden Sissi en Paulina van Habba. De paarden ‘knuffels’ bevatten een afneembaar zadel en halster en een magnetische bloem. Hierdoor word het een echt ‘race’ paard. Ook is er een echte paarden stal verkrijgbaar zodat het paard lekker in zijn eigen stal kan slapen. Wil je het paard helemaal gelukkig maken dan is er ook nog een paardenshow- set verkrijgbaar.

About Barbara Gemen

Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Al het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2019 op een rij – overzicht

Evenals eerdere jaren vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan de Speelgoed van …