Paarden Sissi en Paulina

Het ultieme cadeau voor paarden liefhebbers, de super leuke paarden Sissi en Paulina van Habba. De paarden ‘knuffels’ bevatten een afneembaar zadel en halster en een magnetische bloem. Hierdoor word het een echt ‘race’ paard. Ook is er een echte paarden stal verkrijgbaar zodat het paard lekker in zijn eigen stal kan slapen. Wil je het paard helemaal gelukkig maken dan is er ook nog een paardenshow- set verkrijgbaar.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bibi & Tina 3: De jongens tegen de meiden [recensie]

In een tijd waarin ineens genderneutraliteit steeds belangrijker wordt gemaakt, is het verfrissend om een …