Volgende halte: Chuggington!

De liefhebbers kennen Chuggington natuurlijk al. Deze vrolijke trein kan je nu namelijk al dagelijks bekijken bij Telekids. Maar Chugginton is nu samen met de locomotiefjes Wilson, Koko en Brewster ook op DVD! Maar liefst 2 verschillende, dus heel veel kijkplezier voor de jongens…

In het leven van Chuggington gaat hij samen met locomotiefjes Wilson, Koko en Brewster leren hoe ze échte treinen kunnen zijn. Op elke DVD vind je 6 Nederlands gesproken verhalen.

DVD CHUGGINGTON – Wielen op het spoor!
De drie locomotiefjes komen tijdens dit verhaal in een verlaten spookstadje, gaan anar een safaripark en zien de werkplaats als een minder enge plek. Ze helpen elkaar altijd! Op deze DVD staan de 6 verhaaltjes: Brewster brokkenpiloot, Rammelende Wilson, Koko’s puppytraining, Hein en de magneet, Koko haal je nooit in en Stoomboemel Piet’s rondleiding.

DVD CHUGGINGTON – Actietreinen
De drie locomotiefjes beleven een avontuur met Action Chugger, die kan vliegen. De vrienden lopen tegen enkele obstakels aan. Gelukkig kunnen ze wel op elkaar rekenen. Op deze DVD staan de 6 verhaaltjes: Koko en de tunnel, Wilson en de olifant, Super Brewster, Mtambo’s grote avontuur, Wilson in de was en Brewster staat voor aap.

Bestel hier de dvd’s online via Bol.com>>

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share