SES klittenband armbanden [recensie]

Je eigen armbanden decoreren was nog nooit zo eenvoudig. Deze set van SES is speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar om eenvoudig hele mooie armbanden te maken. Versier het klittenband met de vormpjes in de verschillende kleuren. Je kunt het steeds opnieuw gebruiken.

Recensie
De doos kwam binnen van SES, Klittenband armbanden.. Ik legde hem heel even opzij en even later kijk ik waar mijn dochter (Josefien) van 5 jaar mee bezig is. Ze is bezig met het maken van de armbanden. Uitleg geven hierover was totaal niet nodig. Ze ging gewoon er zelf mee aan de slag. Hoe leuk is dat?!? De leeftijdscategorie van 3-6 jaar klopt dus helemaal…

In totaal zitten er 3 armbanden in en een zakje met allerlei leuke vormpjes, zoals wolkjes, visjes, vlinders, bloemen in allerlei verschillende felle kleuren. Deze vormpjes kan je op de armband plakken, maar ook weer afhalen, omdat het van klittenband is. Aan te passen aan hoeveel je erop wil, welke kleuren, vormpjes, e.d. Ik merkte aan Josefien dat ze dit erg leuk vond om te doen, maar dat hij niet heel erg lekker zat. Dat is het enige jammere aan de armbanden.

In de foto zien jullie het resultaat van het werk van Josefien…..

Deze SES knutseldoos om klittenband armbanden te maken, bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share