CliniClowns WonderWater – de kracht van verbeelding is nu te koop

Een aantal jaren geleden heb ik mogen ervaren hoeveel impact CliniClowns kunnen hebben bij kinderen die het nodig hebben. Het maakte me stil en dankbaar. Het effect van wat CliniClowns doen is enorm, terwijl ze eigenlijk niet eens zoveel doen. Maar juist door de interactie met de kinderen, door te kijken naar hun reactie en daarop in te spelen, wordt een klein gebaar ineens heel groot.

Water en een kusje
CliniClowns WonderWater werkt ook zo. Zelf zeg ik vaak tegen mijn kinderen, wanneer ze ’s nachts naar gedroomd hebben: “drink maar even een slokje water en dan kom ik je nog lekker instoppen“. Water en een kusje is vaak voldoende voor een zorgeloze slaap!

De kracht van verbeelding
Zeg tegen iemand (of tegen jezelf) dat WonderWater bijzonder is en dat het gebruikt moet worden wanneer je even extra kracht, of troost, of moed, of rust nodig hebt, en kijk maar eens wat er gebeurt!

Blij, Kalm en Lef
Het mooie aan CliniClowns WonderWater is dat je met ieder flesje het werk van CliniClowns steunt. De flesjes, in de varianten Blij, Kalm en Lef zijn voor €4,95 te koop via de webshop van CliniClowns, klik hier >>>>

Bestellen
Het mooiste is natuurlijk om voor ieder gezinslid alle drie de flesjes aan te schaffen… Maar wil je er één kopen dan kan dat ook. De flesjes zijn hervulbaar en ook met één flesje heb je het prachtige werk van CliniClowns gesteund. Bestellen kan via deze link >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De kracht van één simpele ballon?

Miljoenen kinderen in Latijns-Amerika zijn kansarm. Ze zijn slachtoffer van armoede en geweld, ouders kunnen …

Share
Share