Vtech speeltafel voor Kids (kleuters, peuters0 met apps van uw iPad of Android Tablet

Innovatieve en interactieve speeltafel van Vtech

Vtech tablet speeltafel voor happy kids voor Apps van IPad en Android TabletsVtech noemt zijn Little App de “Innovatieve speeltafel voor happy Kids!” Ik denk dat dat een mooie kwalificatie is voor dit stuk speelgoed, bedoeld voor de allerkleinsten, dat wil zeggen tussen de 1 en 3 jaar, die gebruik maken van elektronische apparaten zoals met de vingers bestuurde tablets.

De speeltafel bevat 9 interactieve onderdelen en bevat 14 melodietjes en liedjes. De apps die je kunt downloaden leert de peuter zowel het herkennen van letters, als cijfers, vormen en kleuren. Het heeft muziek, en heeft spelletjes om oorzaak en gevolg/actie en reactie te leren herkennen. Maar er zijn ook leuke spelletjes waarmee je vliegtuigjes bestuurd. Dus een spelcomputer voor de peuters via de Apps voor je tablet. Er kunnen dus nieuwe apps komen, spelletjes kunnen worden ge-upgrade.

Vtech speeltafel app vliegenDe ontdek-en-leer tafel van Vtech is geschikt voor de Apple iPad en de iPad-mini, en voor alle Android tablets mits minimaal 177x117mm klein en maximaal 260x190mm groot. Dus ook voor de Google Nexus7 en de Samsung Galaxy tablets.

Als de App is gedownload kunnen met de knoppen op de speeltafel de (educatieve) spelletjes worden bediend. Er zijn knoppen om muziek te maken (do,re,mi,…) een stuurwiel voor besturing. Voor de meeste kleintjes zal dit een ultieme manier zijn om de app te gebruiken. Voor de ouders ligt de tablet veilig in een tafel en kan de peuter er verder niet verkeerds mee doen.

Vtech speeltafel voor Kids (kleuters, peuters0 met apps van uw iPad of Android TabletIdeaal dus om de allerkleinsten toch gebruik te laten maken van de beschikbare technologie van Apps! De speeltafel is zeer aangenaam geprijsd (zie bol.com)

Als extra, “verborgen” aan de onderkant, zit een schuif boerderij spel dat geplaatst kan worden als je niet online of via de iPad de tafel gebruikt.

Bestel de “ontdek en leer tafel” van Vtech hier >>>>

 

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share