André Kuipers en Spiderman fans doen het licht uit

Screenshot 2014-03-31 at 16.22.53Op 24 april gaat de film The Amazing Spider-Man 2 in 2D en in 3D in de Nederlandse bioscopen in première. Nog een paar weken wachten dus voordat je deze milieuvriendelijkste blockbuster productie in de geschiedenis van Columbia Pictures kunt gaan bekijken. Maar dat wil niet zeggen dat Spider-Man in de tussentijd stil zit…. 

Tijdens Earth Hour heeft hij in Singapore de lichten van de Marina Bay een uur lang uitgedaan ter gelegenheid van Earth Hour. Spider-Man is de eerste superheld ambassadeur van Earth Hour en laat zien dat iedereen een held kan zijn voor de aarde.

Screenshot 2014-03-31 at 16.21.46Twee Nederlandse ambassadeurs van het Wereld Natuur Fonds, Harm Edens en André Kuipers hebben samen met jonge Spider-Man fans en Lukas Mulder, wethouder Duurzaamheid van Haarlem op zaterdag 29 maart jl. de lichten van de St. Bavokerk in Haarlem uitgedaan in het kader van Earth Hour, het grootste WNF evenement voor de natuur.

Kijk hier onder naar de film over deze happening en geniet alvast van een voorproefje van de nieuwste Spider-Man film:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share