Speciaal interview – Hotel Transsylvanië

 

Hotel Transsylvanië is het vijf-sterren complex van Dracula! Hier kunnen monsters en hun families zich uitleven. Het is een plek waar mensen totaal verboden zijn. Naar aanleiding van de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd om dit te vieren. Zijn beste vrienden die opdagen zijn Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Dracula doet er alles aan om de legendarische griezels te vermaken en zorgt ervoor dat ze een fijne tijd hebben in het hotel. Maar zodra Jonathan, een gewone jongen, het hotel binnenkomt wordt het pas echt een feest.

Deze film is vanaf 19 april te zien op DVD en op Blu-Ray. In de Nederlandstalige versie komen de stemmen van Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Jonathan), Tony Neef (Wayne) en Marcel Jonker (Frank) voor. 

Naar aanleiding van deze film heeft Will.i.am samen met het nieuwe talent Becky G een ‘Monster’ remix van haar liedje ‘Problem’ gemaakt. Klik hier voor een kijkje achter de schermen en een interview.

Bestel deze film hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share