Rooi Kiri wordt verliefd

rooi kiri wordt verliefdHet is lente,’ zegt Kiri.
‘Ik heb zin om verliefd te worden!’
‘Zozo. En op wie?’ vraagt haar vriendje Blau Kiri.
‘Hoe moet hij eruitzien, dat liefje van jou?

Rooi Kiri heeft geen idee en gaat de andere dieren om raad vragen. Alle dieren weten precies hoe hun liefje eruit moet zien, maar het liefje van Rooi Kiri zit er niet tussen. Gelukkig heeft Blau Kiri wel het juiste antwoord…

Recensie
Ondanks de prachtige tekeningen kon dit boek mijn tweeling van bijna 3 jaar niet boeien. De tekst was niet pakkend genoeg, maar met wat mama inspiratie werd het toch aandachtig bekeken. Onze oudste van ruim 5 vond het wel een leuk boekje en zag ook de humor van de tekeningen.  Rooi Kiri wordt verliefd is dus vooral geschikt voor wat oudere kleuters én voor moeders die het leuk vinden om wat meer uitleg te geven bij een boek.

Rooi Kiri wordt verliefd – Piet Grobler
Prentenboek, hardcover, Lemniscaat
Koop hier bij Bol.com >>>

Lees ook:
Floddertje is vies
Wat het lieveheersbeestje hoorde
De slimme Kat

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Fantasievriendjes Première + Film [verslag]

Na het succes van de twee “A Quiet Place” films komt nu de nieuwste film …

Share
Share