toverstaartjes oranjecollectie

Wat een mooie dag!

Wat een prachtig weer hebben we vandaag met z’n allen gehad!!! Hopelijk hebben jullie hier allemaal net zo van genoten als wij. Op zich hebben we niet veel bijzonders gedaan,maar doordat we in goed gezelschap waren is het natuurlijk al snel gezellig!

We logeerden – evenals voorgaande jaren – in het Oosten van het land bij een vriend van ons. Dit keer al vanaf zaterdag, dus twee nachtjes van huis. Tot nu toe stonden we steeds op de vrijmarkt en ook dit keer weer. De mannen ’s nachts hun bed uit om het mooiste plekje te bemachtigen en mijn dochter en ik slapen tot we wakker worden, even tutten, oranje-kleertjes aan en daarna rustig met een thermoskan koffie ook de kant van de vrijmarkt op.

Op naar de vrijmarkt dus, het was al gezellig druk en toen wij er nog niet zo lang zaten brak ook nog eens de zon door, dus dat werd snel nog even zonnebrand halen en smeren maar. Gelukkig woont onze vriend 5 minuten van de vrijmarkt vandaan, waardoor je gemakkelijk even tussendoor kunt plassen, koffie kunt halen, luiers kunt verwisselen of wat je dan nog meer wilt doen. Ideaal!

Kortom, onze  dag bestond uit samen over de vrijmarkt rondwandelen, mensen kijken, kletsen, spelen en genieten. Oh ja, en natuurlijk een klein beetje bijverdienen, maar dat is voor mij niet de hoofdzaak.

Inmiddels zijn we moe en voldaan, dochter slaapt al, haar vader zal na zijn bakkie koffie ook volgen en ik zal ook niet al te laat gaan slapen. Ondanks dat we er ieder jaar weer enorm van genieten en het erg leuk vinden, was dit het laatste jaar dat we gezeten hebben. Dus vanaf volgend jaar een ander, maar ongetwijfeld ook weer een gezellige, soort Koninginnedag voor ons.

Share

About Martine

bodrumlover1@live.nl'
Ik ben een getrouwde vrouw en trotse thuisblijfmama van een dochter geboren in juni 2010.

Check Also

Koninginnedag

Het is weer zover Koninginnedag: heel Nederland staat op zijn kop en overal waar je …

Share
Share