Feest der verandering - Afscheid Joop Mulder van Oerol © Moon Saris

OEROL – ook voor gezinnen!

Een van de bekendste festivals van Nederland is OEROL. OEROL 2018 is al van start gegaan en duurt t/m 24 juni 2018. Je kunt er dus nog heen! Lees eerst onderstaande omschrijving:

Een onderwater lichtshow. Een pop-up strand-rave. Een concert in een paardenstal. Op Oerol gebeurt het allemaal, overal en tegelijkertijd. En met het festivalbandje alleen al, kun je (bijna) overal naartoe. Het verschaft je toegang tot de festivalterreinen, kunstprojecten in de Expeditie-route, performances in de straten, Oerol-colleges en muziekoptredens op gekke plekken in het bos. Eigenlijk tot alles wat geen theatervoorstelling is, want daarvoor koop je een extra kaartje.

Oerol 2017 © Moon Saris

Denk je dan…. ja-maar, kan ik daar met het hele gezin heen? Is dat ook leuk voor kinderen? Wees gerust: OEROL is voor iedereen die van buiten houdt, die graag in een vrolijke stemming geniet van kunst en muziek. Het is op het prachtige eiland Terschelling, dus strand volop. En er is een speciaal programma voor kinderen! Doen dus, het zal een onvergetelijke ervaring zijn voor het hele gezin.

Lees er meer over op de speciale “OEROL met kinderen” pagina, klik hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. …

Share
Share