Woezel en Pip Alles is fijn!

woezel en pip dvdWoezel en Pip, de twee leukste hondjes van het land zijn opnieuw te zien op dvd met de compleet nieuwe familiemusical ‘Alles is fijn!’. Natuurlijk zijn Buurpoes, de Zingende Tulpjes en Molletje er weer bij en vergeet Tante Perenboom en de Wijze Varen niet! De hele Tovertuin doet vrolijk mee in ‘Alles is fijn!’
In een prachtige registratie van de best bezochte kindervoorstelling van 2013 spelen Woezel en Pip thema’s als liefde, vriendschap en avontuur in een volledig nieuw en spannend verhaal met bekende liedjes als ‘Woezel en Pip’, ‘Allerbeste vriendjes’, ‘Het Piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’.

Speelduur 65 minuten

Recensie
Woezel en Pip; volgens mij zijn alle jonge kinderen gek op deze twee hondjes. Zowel de boekjes, de serie als de musicals zijn allemaal even leuk. In deze musical beleven Woezel en Pip weer veel avonturen. Zo gaan Woezel en Pip o.a. naar school. Ze vinden het best een beetje spannend. Pip moet op school proberen om tot 10 te tellen, maar dat valt nog niet mee. Wie van de klas kan tot 10 tellen?  Daarna probeert Buurpoes een vis te vangen. Gaan Woezel en Pip proberen om Buurpoes tegen te houden? En als Pip met Woezel wil spelen heeft Woezel er geen zin in en zegt dat hij ziek is. Is Woezel echt ziek of doet hij maar net alsof? Hoe komen ze hier achter? Dit en nog veel meer is wat Woezel en Pip beleven in deze  leuke musical.

DSC05905Na elke sketch volgt een vrolijk nummer, waardoor alles één geheel wordt.  Het eenvoudige decor heeft veel heldere kleuren, wat erg mooi en vrolijk overkomt. Na het zien van deze DVD, wil je waarschijnlijk nog maar één ding; ooit een keer zelf naar een musical gaan van Woezel en Pip. Woezel en Pip Alles is fijn is dan ook zeker een aanrader.

Bestel de DVD “Woezel en Pip, Alles is fijn” hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share