karinvandewielfotografie

Recensenten gezocht

karinvandewielfotografieTrotseMoeders.nl is op zoek naar zwangere vrouwen en moeders met een baby die voor ons producten willen recenseren. Wat voor een producten? Denk aan bijvoorbeeld boeken, speelgoed, babyfoons en zwangerschapskleding.

Wat is de bedoeling?
Als recensent ontvang je van ons periodiek en in overleg producten om te testen. Je gaat met het product aan de slag en schrijft hierover in het systeem van TrotseMoeders.nl een recensie. Natuurlijk zullen wij je hier in het begin mee begeleiden! De recensie moet binnen 14 dagen ingeleverd worden. Ben je klaar met testen van het product? Dan mag je het product houden! Slechts een enkele keer moet het product terug naar de leverancier; dit wordt altijd vooraf besproken zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Wil jij de nieuwste producten uitproberen en kan jij dit goed op papier zetten? Mail ons dan op redactie@trotsemoeders.nl zodat wij je meer informatie kunnen geven.

PS. niet zwanger of net bevallen, maar wil je wel recenseren? Mail ons dan ook gewoon. We kunnen altijd nog een paar recensenten gebruiken. Zeker ook nog moeders met ouderen kinderen (8 jaar en ouder).

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Trotse (aanstaande) moeders (en vaders) gezocht!

TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl werken al jaren met een team van recensenten en bloggers. Sommige mensen …

Share
Share