De start van het seizoen 2016 bij Julianatoren [verslag]

julianatoren-verslag-trotse-moedersZondag 27 maart 2016 is de Julianatoren officieel geopend. Een seizoen lang kunnen gezinnen met kinderen van twee tot twaalf jaar weer genieten van de meer dan 60 attracties, spectaculaire nieuwe shows en grote evenementen. De shows en de evenementen worden gehouden in het grote nieuwe “Jul & Julia Theater”.

Nieuwe spectaculaire parkshow

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren dit seizoen in hun eigen spectaculaire nieuwe parkshow “Het Spannende Safari Avontuur”. opening-julianatoren-verslag-copyright-trotse-moeders-5De show, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, zal ruim 30 minuten duren en maakt van een dagje uit een complete beleving. De grote parkshow van de Julianatoren is te zien in het nieuwe theater met ruim 500 zitplaatsen.

Attracties
Er zijn ruim 60 attracties in de Julianatoren waarvan de meeste geschikt zijn voor kleine kinderen. Ook wat oudere kinderen (tot een jaar of 12) kunnen zich prima vermaken in dit familie-pretpark.

Verslag
Zondag 27 maart: ons eerste dagje pretpark van het jaar en we gingen naar de Julianatoren! Namens TrotseMoeders.nl mochten mijn vriend en ik met onze dochter Joy een dagje naar dit familiepretpark in Apeldoorn.

Bij binnenkomst werden we vriendelijk onthaald Door Jul en Julia en Joy mocht gelijk met ze op de foto. Dat was nog even spannend maar mama hoefde niet mee.

opening-julianatoren-verslag-copyright-trotse-moeders-1

Daarna zijn we naar allerlei attracties gegaan. In een heleboel attracties kon Joy al helemaal zelf en daar was ze erg trots op. Bij enkele andere dingen gingen mijn vriend of ik mee. Wanneer het te spannend was voor mij, ging mijn vriend, ik moest tenslotte zorgen voor de foto’s 😉

opening-julianatoren-verslag-copyright-trotse-moeders-4

Het was best wel druk, maar omdat er zoveel verschillende dingen waren, hoefden we nergens lang te wachten. Dat is wel fijn met een kind van nog niet eens 4 jaar. Wij hebben ons ontzettend vermaakt en de leukste attractie vond Joy de achtbaan. Wat daar extra leuk van was, was dat ze twee rondjes ná elkaar mogen. Op het filmpje zie je hoe dat gaat:

Wat is het toch een leuk en fijn park voor kinderen alles staat duidelijk aangegeven of ze met of zonder begeleiding in een attractie mogen en zelfs de toiletten zijn aangepast aan de kinderen (en zijn heel schoon). Overal zijn ook voldoende plekken om even te zitten, wat te drinken / eten of gewoon om even uit te rusten terwijl Joy bijvoorbeeld op de trampolines aan het springen was.

Kortom: voor ons een hele leuke dag!!

About Samantha Wijtvliet

s_wijtvliet@hotmail.com'
Ik ben Samantha en de Trotse Moeder van Joy. joy heeft niet zo'n fijne start gehad in haar vroege leventje, ze is namelijk geboren met een hazenlip en had voor dat ze 1 werd al drie operaties gehad. Joy is nu 3,5 en is echt een meisje die niet het kaas van d'r brood laat eten en je heel duidelijk verteld wat ze wil en niet wilt . Joy en ik wonen nu al twee jaar samen met mijn vriend Danny en onze hond Bennie ( ja soms halen we de namen door elkaar haha).

Check Also

Opening van Texas Twister – de nieuwe atrractie in De Julianatoren [verslag]

Je kent het vast wel, zo’n dag met een gouden randje. Kinderen goed gehumeurd, het …