Ik ben nou eenmaal niet zo dol op spinnen

Charlie heeft een zusje dat Lola heet. Lola houdt niet van spinnen. Spinnen zijn groot en vreselijk harig en ze rennen alle kanten op. Kan Charlie haar overtuigen dat spinnen helemaal niet griezelig zijn?

Recensie
Ik ben nou eenmaal niet zo dol op spinnen, is een heel leuk boekje over broers en zussen. Dat ze elkaar helpen om over angsten heen te komen. In dit boek probeert Charlie zijn zusje te laten zien, dat spinnen eigenlijk helemaal niet eng zijn. Het duurt even, maar dan vind Lola de spinnen ineens toch wel heel erg leuk en is dus niet meer bang voor spinnen.

Het leuke aan Ik ben nou eenmaal niet zo dol op spinnen is dat er zes puzzels in zitten. Dat maakt het boek extra leuk om te lezen en te maken. Mijn zoontje van 4 jaar begon dan ook gelijk aan de puzzels. Tot mijn verbazing bleven de stukjes ook nog goed liggen in het boek, nadat hij de puzzels had gemaakt. Ik had verwacht dat ze er dan gelijk uit zouden vallen, maar niet dus. De tekeningen zijn grappig getekend en kleurrijk. En mochten de puzzelstukjes allemaal door elkaar heen liggen, dan kun je aan het gekleurde randje precies zien op welke bladzijde dat stukje hoort. Elke bladzijde heeft namelijk een andere achtergrond kleur. En de randjes van de puzzels hebben dezelfde kleur.

Ik ben nou eenmaal niet zo dol op spinnen – Lauren Child
Puzzelboek, hardcover, 12 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Zo kun jij je rijangst overwinnen

Veel volwassenen hebben last van rijangst. Bijna de helft van de inwoners van Nederland zit …

Share
Share