Top 5 buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro

Natuurlijk kunnen kinderen zich buiten vermaken door je te helpen in de tuin of door met een bal te spelen. Maar voor een relatief klein bedrag, kun je het speelplezier van de kinderen vergroten en enorm veel meer mogelijkheden creëren. Bij Lobbes Speelgoed vind je een uitgebreid assortiment speelgoed, ook voor buiten. We maakten een top 5 van het leukste buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro*:

Skippybal

Voor 7 à 8 euro heb je een prima skippybal voor je kind. Let goed op de grootte, deze moet passend zijn bij de lengte van je kind. Wanneer je twijfelt, kun je beter een iets kleinere kopen dan een te grote! Een skippybal is een grote bal met een handvat. Hiermee kan je kind leren springen (als een kangoeroe, vandaar de naam Skippy). Niet alleen leuk maar ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kind!

Emmerset ijsjes

Kan jouw kind zich ook urenlang vermaken in de zandbak met “taartjes bakken”? Dan is het een goed idee om voor 7,49 euro een complete emmerset in huis te halen met het thema ijsjes. Je krijgt echt waar voor je geld: een emmer, een zeef en verschillende vormen waarmee “ijsjes” gemaakt kunnen worden van zand. Klaar met spelen? Deze set is handig in elkaar te passen om zo compact opgeruimd te worden.

Stoepkrijt

Al vanaf 2 euro zijn er verschillende pakken stoepkrijt te koop. Geweldig toch, de kunstwerken van je kind op je balkon of oprit te zien? En na een regenbui is er weer volop ruimte voor nieuwe tekeningen. Ook handig om hinkelbanen of wegen voor de speelgoedauto’s te tekenen.

Kinder Jeu-de-boules

Deze set van gekleurde ballen is voor 6,99 euro een leuke aanschaf voor een gezin omdat alle gezinsleden hiermee kunnen spelen. Het werkt eenvoudig: er wordt een kleine bal op een bepaalde afstand gegooid en iedereen probeert met zijn of haar gekleurde ballenset zo dicht mogelijk bij dat balletje te komen in één keer. Leer wel je kind direct aan dat er met deze ballen alleen gerold of laag gegooid mag worden. Ook al zijn ze van kunststof, ze zijn behoorlijk zwaar!

Oud-Hollands Lintjes Vangen

Dit ken je misschien nog wel uit je eigen schooltijd. Proberen bij een ander een lintje te pakken. Een leuke variant op tikkertje en andere spelletjes die je buiten kunt doen. Een complete set voor twee kinderen kost 9,99 euro en daarmee zijn je kinderen zeker een hele tijd actief!

*prijzen afkomstig van de voorjaarsfolder van Lobbes Speelgoed

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Meekijken met je kind: de 5 leukste YouTube-kanalen

Naast televisie is internet een grote bron van vermaak voor jong en oud. Een tablet …

Share
Share