De kracht van één simpele ballon?

Miljoenen kinderen in Latijns-Amerika zijn kansarm. Ze zijn slachtoffer van armoede en geweld, ouders kunnen niet meer voor ze zorgen, ze worden geconfronteerd met natuurrampen, of slaan noodgedwongen op de vlucht op zoek naar veiligheid. Hierdoor verliezen deze kinderen dagelijks hun kansen op een mooie toekomst. In onderstaande video wordt het verlies van hoop en dromen gesymboliseerd met ballonnen: 

#keepdreamsalive
Non-profitorganisatie WereldOuders zet zich al 25 jaar in om al deze kinderen hun kansen terug te geven. Ze bieden een veilig thuis, onderwijs en medische zorg. Om dit te kunnen uitbreiden, hebben zij de campagne #keepdreamsalive gelanceerd, met onder andere bovenstaande video. Een indrukwekkende productie waaraan de beste bureaus, filmmakers en productiehuizen van Nederland en zelfs Agnes Obel, de Deense singer-songwriter, belangeloos hebben meegewerkt.

De kracht van één simpele ballon?
Door een digitale ballon te doneren (te sms’en naar 4333), doneer je 3 euro. Met deze drie euro kan al een heleboel gerealiseerd worden (2 dagen eten voor één kind). Met meerdere ballonnen zijn nog meer kinderen geholpen en kunnen ook andere belangrijke dingen georganiseerd worden (3 ballonnen: één kind hoeft meer op blote voeten te lopen; 50 ballonnen: één kind kan een jaar lang naar school; 100 ballonnen: 10 kinderen krijgen een medische check-up).

Klein gebaar, groot effect
Door een digitale?, ter waarde van € 3,00, te sms’en naar 4333, kun je het werk van WereldOuders op een unieke manier steunen en help je mee de kinderen in Latijns-Amerika weer een toekomst te geven. Ook kun je digitale ballonnen doneren via wereldouders.nl/keepdreamsalive. Ook goed om te weten: er worden alleen digitale en biologisch afbreekbare ballonnen ingezet bij deze campagne.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De kronieken van Finn 1 – Het gestolen sterrenstof

Door de enorme stapel “grote-mensen-boeken” die op me lag te wachten, had ik veel te …