Polarn O. Pyret: ideale kinderkleding

Screenshot 2014-03-29 at 13.39.31“Vroeger” hadden mijn broertje en ik ‘speelkleren’ en ‘nette kleren’. We mochten van onze ouders altijd heerlijk buiten spelen en vies worden, maar op zaterdagmiddag gingen we in bad en daarna gingen de “Zondagse kleren” aan. En de bedoeling was dat deze schoon bleven.

Ook mijn kinderen mogen altijd lekker vies worden, heerlijk buiten in de tuin, in de zandbak, of binnen kleien of verven. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat de kleding van de kinderen vol vlekken de was in kan. En dan maar proberen om alles op 40 graden schoon te krijgen, want volgens de wasvoorschriften is dat de maximum temperatuur waarop je de meeste kleding voor kinderen mag wassen, soms zelfs 30 graden.

Dit geldt niet voor de kinderkleding van Polarn O. Pyret. De ruime collectie baby- en kinderkleding die zij verkopen is op 60 graden wasbaar. En daarnaast ziet de collectie er prachtig uit.

Screenshot 2014-03-29 at 20.35.31Toen ik voor een recensie kleding mocht uitzoeken, was het moeilijk om een keuze te maken tussen alle leuke shirts, broeken en jurkjes! Uiteindelijk heb ik voor mijn jongens een blauw overhemd gekozen en voor mijn dochter een blauwe jurk.

Screenshot 2014-03-29 at 20.10.05De kleding ziet er prachtig uit. Goed afgewerkt en zeer kindvriendelijk. Het jurkje voor mijn dochter heeft een afneembaar kraagje en de shirts van mijn zonen zijn omkeerbaar en aan beide kanten zit een keurig zakje, zijn de knopen en manchetten netjes afgewerkt.

Screenshot 2014-03-29 at 20.09.37De proef op de som: lekker buiten spelen! Ondanks dat het eigenlijk “Zondagse kleren” zijn qua uitstraling, mochten mijn kinderen lekker ravotten in de tuin. En ’s avonds kon de wasmachine draaien, op 60 graden. En de zand- en grasvlekken waren er keurig uit.

De kleding liet zich eenvoudig strijken, met name de overhemden waren nauwelijks gekreukeld toen ze uit de was kwamen en zo heb ik eindelijk de goede combinatie gevonden tussen mooie kleding die ook geschikt is om lekker mee buiten te spelen. Screenshot 2014-03-29 at 20.35.13

Morgen is het zondag…. tijd voor een zondagse wandeling met de hond, in het bos. En dan kunnen de kinderen – ondanks dat ze hun nette kleding aan hebben – lekker in bomen klimmen en zich eindeloos verstoppen zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik hun kleren niet meer schoon krijg!


Het Zweedse kinderkledingmerk Polarn O. Pyret staat bekend om hoge kwaliteit en functionele unieke designs voor kinderen van 0-12 jaar. In Nederland hebben ze drie winkels (Utrecht, Maastricht, Eindhoven) en later dit jaar wordt in Amsterdam een winkel geopend.

Kleding van Polarn O. Pyret kun je hier online bekijken en bestellen >>>>

Screenshot 2014-03-29 at 13.40.17

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Winter en lente modetips voor mama’s

Laatst gaven we je de laatste kledingtrends voor de winter voor kids, maar ook de …