Camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen: rust, vermaak en avontuur!

Rust, vermaak en avontuur…. het klinkt misschien alsof dat niet kan kloppen… Maar, op camping Petite Suisse kan het!

Deze panoramacamping ligt midden in de Belgische Ardennen, in het gebied van de Ourthe. Een gebied met prachtige natuur, met grotten en wildparken, met beekjes en bossen en met rotsformaties die je aan Zwitserland doen denken. Maar camping Petit Suisse is aanzienlijk dichterbij dan Zwitserland. Het is maar 273 kilometer vanaf Utrecht!

Rust
Kamperen betekent even helemaal weg. Grotendeels ‘buiten’ leven, in de natuur zijn, genieten van dagen zonder wekker, zonder de verplichtingen van alledag. Gewoon bij de koffie ’s morgens bedenken of je een kasteel wilt bezoeken, een activiteit wilt gaan doen of een dagje lekker op de camping wilt blijven. Wanneer je voor dat laatste kiest, kom je op een andere manier tot rust want er is zoveel te doen voor kinderen dat jij zelf aan het lezen van een boek toe kunt komen!

Vermaak
Camping Petite Suisse heeft namelijk niet alleen een (verwarmd!) zwembad en een speeltuin, maar ook een animatieteam wat dagelijks (m.u.v. de woensdagen) garant staat voor plezier voor alle kinderen. Jij hebt dan even je handen vrij om te gaan tennissen of lezen in een van de ligstoelen bij het zwembad. Je kind kan ook een Ardennen Ranger worden en allerlei buitenactiviteiten doen en ‘survivalskills’ opdoen. In de avonden zijn er regelmatig activiteiten voor het hele gezin.

Avontuur
Behalve het Rangerprogramma voor kinderen, zijn er allerlei buitenactiviteiten te doen zoals boogschieten, kano-varen, (GPS) wandeltochten, klimparcours en mountainbiken. De omgeving van de camping leent zich echt voor avontuur. Ook een ‘ gewone’  wandeling met de kinderen wordt al snel avontuurlijk in de bosrijke Ardennen, maar een geroganiseerde activiteit maakt ook andere avonturen mogelijk!

 

Kortom: een verblijf op Camping Petite Suisse staat garant voor rust, vermaak en avontuur voor het hele gezin!

Voor meer informatie over prijzen, verschillende accomodaties en nog meer activiteiten, klik hier >>>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 2]

Kamperen in Archeon, dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je …

Share
Share