Peppa jewellery set

IMG_2477

De mooiste Peppa Pig sieraden rijg je met de Peppa Jewellery Set. De set bestaat uit kralen in diverse vormen, groottes en kleuren. Sommige kralen hebben een mooie afbeelding.

Recensie 

Peppa is een favoriet figuurtje van onze dochter van twee-en-een-half. Ondanks dat ze de filmpjes nooit ziet, vindt ze het figuurtje op zich heel erg leuk. En sinds we de Peppa trein in ons huis hebben staan ziet ze Peppa ineens overal. Toen ze in haar schoen de Peppa jewellery set vond was ze dan ook meteen enthousiast. IMG_2465Ze is momenteel erg van kettinkjes en armbandjes maar we hebben er nog maar weinig in huis. Dus het idee dat de inhoud van dit doosje een echte Peppa ketting kon gaan worden leek haar wel wat.

Ze had binnen no-time het velletje met stickers te pakken. Dit velletje is leuk en onhandig tegelijk. Aangezien het rijgen van de kleinere kralen voor mijn dochter net wat lastig was, vond ze het wel erg leuk dat ze zelf de stickers kon kiezen en plakken. En dit deed ze ook heel netjes.

Alleen kunnen de stickers niet zo lang mee. Toen ze vol trots de mooie ketting om haar nek had en hem even af wilde doen, bleven de eerste stickers al in haar haar zitten. Maar dat mocht de pret niet drukken. Sinds het rijgen van de ketting, is ze er onafscheidelijk mee verbonden.

IMG_2468

De doos bevat verschillende kraaltjes. Een aantal kleinere ronde en ovale, een aantal bloemvormige, eenIMG_2469 aantal ronde platte waar de Peppa- figuurtjes op geplakt kunnen worden, een grote foam-Peppa-kraal en een vijftal vierkante kraaltjes waar de letters van Peppa of andere plaatjes op geplakt kunnen worden. En natuurlijk een lang stuk elastiek dat je steeds weer opnieuw kunt gebruiken, als je het beginnetje er even afknipt, waar je met gemak twee kettingen of een ketting en twee armbanden mee kunt maken. Qua kraaltjes en stickers kom je ongeveer aan één ketting of twee armbanden.

Een leuk setje waar we nog veel mee kunnen rijgen, en ook zonder stickers is dat leuk om te doen.

IMG_2474

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Van Egypte tot nu: een korte geschiedenis van sieraden

Sieraden door de eeuwen heen Ben je op zoek naar prachtige sieraden, zoals sieraden van …