Een mooie Kidzroom luiertas [recensie]

kidzroom-vadobag-luiertas-ster-copyright-trotse-moeders-6In de tijd dat ik alleen een vriesvakje in mijn koelkast had, zat dat altijd vol: een half brood, een paar bakjes met restjes eten en diepvriesspinazie. Inmiddels hebben we twee kleine vriezers en een enorme vrieskist, en ook die zitten helemaal vol…..

Zo is het ook met tassen: hoe groter een tas, hoe meer je meeneemt. Ik weet nog uit de tijd dat mijn tweeling pas geboren was dat ik dacht dat ik een mega-luiertas nodig had voor (naast luiers en doekjes) boekjes, extra rompertjes, extra doekjes, speelgoedjes, knuffels, schone setjes kleding en andere dingen die meestal na een uitje weer ongebruikt terug de kast in konden.

kidzroom-vadobag-luiertas-ster-copyright-trotse-moeders-1Eigenlijk hoef je, zeker voor een kort uitje, niet zoveel mee te nemen, ontdekte ik later. Ik had toen een kleinere tas met luiers en doekjes en nam een aparte tas mee met alles wat ik waarschijnlijk-niet-nodig-had-maar-wel-mee-wilde-nemen. Die tas stond standaard klaar en hoefde ik na afloop van een uitje niet meer uit te pakken. Ideaal!

Kidzroom heeft een aantal mooie luiertassen waarvan één me bijzonder aansprak. Ik zou willen dat ik die gehad had toen ik nog in de mama-met-baby-fase zat. Ten eerste ziet hij er niet uit als een luiertas (je kunt hem ná de mama-met-baby-fase gewoon als handige meeneem-tas blijven gebruiken, ziet er mooi uit!

kidzroom-vadobag-luiertas-ster-copyright-trotse-moeders-3

Ten tweede zitten er heel veel vakjes en zakjes in en daar ben ik dol op! Aan de ene kant zitten drie insteekvakken (2 grote en een kleine met rits) en aan de andere kant een groot en een klein insteek-vak. De grote vakken kunnen dichtgemaakt worden met klittenband. Aan de buitenkant ook nog een vak met een rits.

kidzroom-vadobag-luiertas-ster-copyright-trotse-moeders-4 kidzroom-vadobag-luiertas-ster-copyright-trotse-moeders-5

Ten derde kun je hem als tas, met handvatten gebruiken, leuk voor na de mama-met-baby-fase. Wanneer je hem als luiertas gebruikt zit er ook een handige schouderband bij zodat je je handen vrij hebt. kidzroom-vadobag-luiertas-ster-copyright-trotse-moeders-2Uiteraard zit er een verschoningsmatje bij wat lekker ruim is, maar niet veel plaats in neemt.

Ik vind het geheel erg mooi, zowel qua design als qua gebruiksgemak. Hij is met een vochtige doek eenvoudig schoon te maken en ziet er erg hip uit. Jammer dat ik uit de luiertas-fase ben, maar als mee-neem tas zal ik er nog lang plezier van hebben!

Deze en andere tassen zijn onder andere te koop bij Babypark, Baby-Dump, Baby&More, Van Asten, Mamaloes, Gavetas.nl en Fonq.nl

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe verhelp je luieruitslag?

Wanneer je baby’tje pasgeboren is, draait je hele wereld om je kleine spruit. Wanneer je …

Share
Share