Ik hou van jou – lief Valentijnsboekje voor jong en oud

De allerliefste versjes en liedjes zijn gebundeld in dit oer-Hollandse boekje, voor jouw eigen allerliefste.

Met versjes, liedjes en prenten van onder meer Max Velthuijs, Hans Andreus, Hans & Monique Hagen, Claudia de Breij en vele anderen.

Recensie
Wat een lief boekje! Kleine versjes, gedichtjes, liedjes en lieve tekeningen. Prachtig! In een mooi uitgegeven, vierkant boekje, hardcover, voor maar 5 euro (nee, ik heb geen aandelen!). Dit is toch echt leuk om cadeau te doen of cadeau te krijgen?

Valentijnsdag is natuurlijk een prima gelegenheid, maar “Ik hou van jou” zeggen kan iedere dag, wanneer je mensen om je heen hebt waarvan je houdt. En met dit boekje doe je dat op een luchtige manier. Geschikt voor jong en oud! En ook leuk om op te sturen wanneer je vrienden of familie in het buitenland hebt.

Ik hou van jou
Hardcover, 24 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boekje hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Amalia

Het boek Amalia is verschenen, een boek waarin Claudia de Breij vertelt hoe zij onze …