Stokke Newborn hoes van Ukje

Met veel plezier gebruik ik voor mijn jongste dochter, die nu bijna 8 maanden oud is, de Newborn set voor de Tripp Trapp van het merk Stokke. De producten van Stokke vind ik over het algemeen mooi, robuust en praktisch. Maar daarnaast ook aardig aan de prijs.

Ook voor de Newborn set zijn verschillende accessoires te koop, waarzonder een textielset. Aangezien je de standaard hoes ook gewoon kunt wassen, vond ik dat in eerste instantie een wat onnodige extra uitgave bovenop de toch al dure baby-uitzet. Ja, de standaard crème kleur van de hoes is nou niet echt wat je noemt gezellig en een kleur om vrolijk van te worden aan de eettafel. En dáár bracht de Stokke Newborn hoes van het merk Ukje vanaf het moment dat ik hem erom deed verandering in!

De producthoezen van Ukje is nèt even wat anders dan de standaard hoezen die door het merk Stokke zelf geleverd worden. De hoezen van Ukje zijn verkrijgbaar in veel verschillende, leuke en vrolijke kleuren en motieven. Hierdoor kun je ze aanpassen aan je eigen smaak en interieur. Ze zijn van 100% katoen en makkelijk wasbaar op 40 graden. Ze houden je eigen set beschermd en schoon. Uiteraard kun je deze hoes ook gebruiken om een tweedehands Stokke Newborn set weer een fris uiterlijk te geven. Ze zijn te verkrijgen in twee verschillende soorten: de Original hoes is dubbelzijdig en de Dream enkelzijdig te gebruiken.

Wanneer ik de hoes binnen krijg, word ik al helemaal vrolijk van het motief. Wanneer ik door het raam naar buiten kijk en de gure natte sneeuw tegen de ramen zie vallen, ben ik blij dat ik met deze hoes echt de lente vast binnen kan halen! De hoes is ontzettend makkelijk om de Newborn heen te krijgen en heeft een perfecte pasvorm. Wel duurt het even voordat ik doorheb dat je de ‘flapjes’ die aan de zijkanten van de gaten zitten waar je het harnas doorheen haalt, terug moet steken door het gat heen, maar dat kan ook aan mij liggen.

Wanneer mijn baby dochterlief plaatsneemt in haar troon, kijkt ze eerst verbaasd naar haar nieuwe hoes, maar met een grote glimlach beginnen haar kleine vingertjes voorzichtig het stofje te bevoelen en uit alle macht probeert zij of ze de vrolijke bloemetjes en vlindertjes van de stof beet kan pakken. Ze vindt hem prachtig! En eerlijkheidshalve gebiedt het mij om te zeggen dat de kleine meid ook gewoon net even iets leuker uitkomt in deze textielset.

Wat leuk is, is dat  Ukje tevens hoezen voor de Baby Björn wipstoel, op maat gemaakte boxkleden, hoezen voor voedingskussens en losse stoffen verkoopt. Zo zou je als je wilt dus alles in dezelfde kleuren of motieven op elkaar kunnen afstemmen. Waar ik wel wat minder enthousiast over ben, is de prijs. Deze Newborn set hoezen zijn verkrijgbaar vanaf € 34.95. Dat is behoorlijk aan de prijs, vind ik persoonlijk. Maar al met al zijn de hoezen van Ukje zonder meer vrolijk, uniek en heel erg makkelijk in gebruik.

Bekijk hier alle producthoezen van Ukje>>

 

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Op maat gemaakte boxkleden van Ukje

Eén van de dingen die op een baby-uitzetlijst staat is een box en daarbij hoort …

Share
Share