Samson & Gert, K3 en Karen Damen winnen Gouden K’s

Screenshot 2016-01-18 at 16.23.39Tijdens het Gala van de Gouden K’s, die dit jaar voor de derde keer werd georganiseerd, werden 15 Gouden K’s uitgereikt .

Op TrotseVaders.nl hebben jullie al kunnen lezen dat Karen Damen verkozen werd tot Babe van het Jaar, klik hier voor de video >>>>

Ook K3 viel in de prijzen. Twee keer maar liefst. In de huidige bezetting met Marthe, Hanne en Klaasje kreeg K3 de Gouden K voor Band van het Jaar en de serie K3 zoekt K3 kreeg een Gouden K voor Hype van het Jaar.

Ook Niels Destadsbader ontving 2 Gouden K’s: één voor Hunk van het Jaar en één voor Mannelijke muzikant van het Jaar. Als Sportmoment van het Jaar werd De Rode Duivels naar het EK 2016 gekozen. Hieronder een video met een korte samenvatting van het Gala van de Gouden K’s:

Er was ook een hele bijzondere Gouden K, een zogenaamde oeuvreprijs die dit jaar naar Samson en Gert ging voor het ruim 25 jaar vermaken van jong en oud met hun avonturen. In onderstaande video zie je dat Gert en Samson de prijs krijgen en toegezongen worden door allerlei Bekende Vlamingen, waaronder Koen Wauters en Karen Damen:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share