Zet alvast in je agenda: DISNEY CHANNEL ZOMERTOUR 2015

image001Disney Channel viert de zomer met de Disney Channel Zomertour in het bijzijn van verschillende Nederlandse artiesten en duizenden uitzinnige fans. Op zaterdag 29 augustus 2015 verwelkomt Gemeente Almere het grootschalige zomerse evenement Disney Channel Zomertour op de Esplanade in Almere Centrum. Met verschillende workshops, optredens en andere activiteiten.

Gepland staan o.a. optredens van Zomaer, Femke Meines, Boycode, Tessa Sunniva en Savanna. In de komende weken wordt nog een grote Nederlandse artiest bekend gemaakt die ook tijdens de Zomertour zal optreden. Het belooft een spetterend zomerfeest te worden voor jong en oud, de toegang tot de Disney Channel Zomertour is gratis en toegankelijk voor iedereen.

Screenshot 2015-07-09 at 18.13.48

Binnen het evenement verbindt Disney Channel alle succesvolle televisie-titels met elkaar, zo kunnen de bezoekers Violetta-zonnebrillen maken, hun eigen televisiecommercial opnemen met de “Jij Bent Disney Channel”-crew en kunnen technische skills getest worden met het Lab Rats laboratorium.

Over de gehele dag is een volledig programma opgezet met optredens van verschillende artiesten (zie onderstaand schema). De dag wordt gepresenteerd door Femke Meines en Thomas van Goethem. Meer informatie kun je hier vinden >>>>

Screenshot 2015-07-09 at 18.12.16

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …

Share
Share