Het Geheim

De waarheid die ze wegstopte, zal de redding betekenen voor een andere vrouw

Inhoud
Mary heeft een geheim. Veertig jaar geleden maakte ze een keuze die niet alleen haar wereld, maar ook het pad van iemand die haar dierbaar is voor altijd zou veranderen.

Beth is op zoek naar antwoorden. Ze heeft nooit de waarheid over haar afkomst gekend, maar het kan de redding zijn die haar zieke kind zo hard nodig heeft. Wanneer Beth een oude, verkleurde krant tussen de spullen van haar moeder vindt, beseft ze dat de sleutel tot de toekomst van haar zoon in haar eigen verleden ligt. Ze moet teruggaan naar waar het allemaal begon… Het geheim.

Het Geheim is geschreven door Kathryn Hughes en is uitgegeven als paperback van 303 pagina’s door uitgeverij The House of Books

Bekijk / bestel dit boek hier >>>>

Mening
Meteen bij het begin van dit boek,is het heftig. Het verdriet van Davy grijpt je direct aan.
Het volgende hoofdstuk is totaal anders. Andere personen, minder fijntjes, en ik vroeg me af,wanneer deze mensen iets met elkaar te maken zullen krijgen. Het wekt je nieuwsgierigheid op,en zorgt meteen voor het boeiende van dit boek.

De groep is samen een dagje uit geweest. Die dag is Petula bevallen in het toiletgebouw, van een meisje. Ze wenst haar kind niet te behouden,en ook de naam van de vader niet prijs te geven.Loraine besluit daarom niet met de groep terug te rijden,maar de baby naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te brengen. Onderweg bij een pension ziet ze de deur open gaan,en een vriendelijke vrouw,(Davy) groet haar, pakt de post en gaat naar binnen. Loraine besluit de baby, daar te vondeling te leggen. Overtuigd van het feit dat ze hier beter opgevangen gaat worden dan in een weeshuis. De groep krijgt onderweg naar huis een ongeval,waarbij Petula om het leven kwam.

Op de kaft van het boek staat: De waarheid die ze weg stopte,zal de redding zijn voor een andere vrouw, maar dat is het niet alleen…..
Een boek met een verrassend begin, even een verwarrend vervolg, maar al snel boeiend tot het einde.
Absoluut een aanrader. .

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …