Woezel en Pip: Naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school.
Wie zou er bij hen in de klas zitten? En wat zouden ze gaan doen?
Ze vinden het best wel spannend!
Maar dat is helemaal niet nodig, want het wordt een superleuke dag!

Recensie
Mooi om te zien hoe het gedachtegoed van Guusje Nederhorst in ere wordt gehouden. Ook in dit boekje over Woezel en Pip: Naar school is de stijl van zowel de tekst als de tekeningen zoals in de eerste boekjes.

Dit boekje is erg leuk als voorbereiding voor wanneer je kind voor het eerst naar school gaat. Naar de basisschool, bedoel ik dan, want de teksten zijn echt te lang voor erg jonge kinderen die pas aan de “peuterschool” toe zijn.

Het verhaal biedt inzicht in allerlei aspecten van naar-school-gaan en is leuk om voor te lezen. Door er met je kind samen in te kijken, kun je meteen doorpraten over allerlei dingen die meer bij de schoolgang van je eigen kind passen. En ook wanneer je kind al op school zit, is de herkenning in het boekje leuk!

Woezel en Pip: Naar school – Guusje Nederhorst
Hardcover, 24 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

Woezel en Pip kleurpotloden van Bruynzeel bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …