Maak het gezellig in de keuken, met ‘Angry Mama’ en andere gadgets

De ‘cadeau-maand’ komt er weer aan. Tijd dus om uit te gaan kijken naar leuke en betaalbare cadeaus. Wij hebben er een aantal voor je uitgezocht, die zo op je verlanglijstje kunnen!

1 – Easy Sushi Roller
In onderstaande video kun je zien dat je met de Easy Sushi Roller -zelfs wanneer jouw handen op die van De Grinch lijken- eenvoudig zelf sushi kunt maken:

2 – Beslagdispenser
Natuurlijk, je kunt prima pannenkoeken bakken door met een soeplepel beslag in een pan te gieten. En je kunt ook wel ongeveer inschatten of je per cupcake of muffin evenveel beslag in een vormpje hebt gedaan. Maar…. met een beslagdispenser kun je heel precies de juiste hoeveelheid bepalen en een hoop getwist over wie het grootste koekje mag, voorkomen!

3 – Mini “ijs-grill”
Werken met de Rolling Ice Grill vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat! Erg leuk om aan tafel met je gezin kleine porties ijs zelf te maken. En wanneer het niet lukt om er een ‘rolletje’ van te maken is dat niet erg, want het zal sowieso smaken!

4 – Angry Mama. 
Alleen de titel al: “Angry Mama“. Het is de naam van een magnetronreiniger. Doordat ‘boze mama’ stoom afblaast, maakt ze de magnetron schoon. Bijkomend voordeel is dat je niet meer zelf aan de slag hoeft: vraag maar aan je partner of je kind(eren) of zij met ‘boze mama’ aan het werk willen en ze zullen ervoor in de rij staan!

Deze, en andere leuke gadgets, vind je hier >>>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share