Nanny McPhee and the Big Bang

Nanny McPhee and the Big Bang is het vervolg op de succesfilm met Emma Thompson als de tovernanny. In dit tweede deel van het komische en tijdloze sprookje, die tot de verbeelding spreekt van kinderen van allerlei leeftijden, maken ook Ralph Fiennes en Maggie Gyllenhaal hun opwachting.

Het verhaal

Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevr. Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert. Nanny McPhee komt tot de ontdekking dat de oorlog ook is uitgebroken tussen de luidruchtige plattelands kinderen van mevrouw Green en hun verwende neefjes uit de stad.

Plotseling gebeuren er wel hele bijzondere dingen: van een vliegende motorfiets, een biggetje dat in bomen klimt tot een plotseling tot leven komend standbeeld en baby olifantje dat op de vreemdste plekken opduikt aan toe. Met behulp van haar magische krachten weet Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nanny McPhee 2

Om kwart voor tien zouden de deuren open gaan voor de grote première van Nanny …

Share
Share