Leuke Dwarsligger-actie

Kennen jullie ‘dwarsliggers’? En dan niet als in kinderen-die-boos-zijn-en dwars-in-het-gangpad-in-de-supermarkt-gaan-liggen, maar als boeken die in klein maar goed leesbaar formaat zijn uitgegeven? Ze zijn op heel dun papier geprint en ‘overdwars’ (vandaar de naam) en bestaan nu 10 jaar.

Aangezien ik altijd een boek bij me wil hebben, en liever een papieren boek lees dan een digitale versie, heb ik verschillende dwarsliggers in huis. Vervelend genoeg zijn het altijd prima boeken die op deze manier worden uitgegeven. Ik wil ze dan wel apart houden voor wanneer ik bijvoorbeeld met de trein ga reizen, maar voor ik het door heb, heb ik een boek weer gewoon uitgelezen…

Daarom is de actie van Dwarsligger echt iets voor mij: van 1 juli 2020 t/m 30 september 2020 krijg je één Dwarsligger gratis bij aankoop van 2 andere Dwarsliggers. 3 voor de prijs van 2, of zoals uitgeverij Ambo Anthos zegt: een 2+1 actie.

Het zijn niet de minste boeken die geselecteerd zijn voor deze actie. Hieronder staat de complete lijst. Ben er snel bij, want op=op!

 • French, Nicci – Dag van de doden
 • Lackberg, Camilla – Oorlogskind
 • Oldeheuvelt, Tomas – Hex
 • Windmeijer, Jeroen – Pilgrims father complot
 • Bjork, Samuel – De jongen in de sneeuw
 • Hulme, Keri – Kerewin (een van mijn all-time-favorites)

 • Tol, Jean-Marc van – Musch
 • Lubach, Arjen – Mensen die ik ken/Bastaardsuiker
 • Falcones, Ildefonso – Kathedraal van de zee
 • Colgan, Jenny – Het eindeloze strand
 • Simsion, Graeme – Het rosie resultaat
 • McCoy, Sarah – De bakkersdochter
 • Arikawa, Hiro – Reisverslag van een kat
 • Ferrante, Elena – De nieuwe achternaam
 • Harris, Joanne – De aardbeiendief
 • Vlugt, Simone vd – Schilderslief
 • Spek, Jeroen vd – De gekste plek van Nederland
 • Cornelisse, Paulien – Taal voor de leuk
 • Jong, Wouter de – Mind gym
 • Elizabeth Day – Durf te falen

Mijn persoonlijke top 3 uit deze lijst:

3 – De jongen in de sneeuw – Samuel Bjork. 
Ik heb andere boeken van Samuel Bjork gelezen en ben benieuwd naar deze.

2 – Mensen die ik ken / Bastaardsuiker – Arjen Lubach
Sinds een half jaar kijk ik samen met mijn jongste zoon naar Zondag met Lubach. We genieten er allebei enorm van en ik ben dan ook nieuwsgierig naar dit boek.

1 – Perfecte resten – Helen Fields
De titel alleen al…. dit lijkt me een heerlijke literaire thriller om in mijn tas te stoppen. Nu maar hopen dat ik me kan beheersen en dat ik hem niet in één keer uitlees….

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van Dwarsligger, dan kan je je hiervoor aanmelden: https://www.dwarsligger.nl/nieuwsbrief/

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Waar ben je thuis? – Aaltje van Zweden

Aaltje van Zweden, inderdaad, de vrouw van Jaap van Zweden, heeft een nieuw boek geschreven. …

Share
Share