Een dagje “Indianatoren” [verslag]

Zondag 30 juli 2017 om 06.15 uur….Babette (de jongste) komt rennend naar ons toe. Ikzelf en mijn man liggen nog heerlijk te slapen, maar niet meer voor lang. Babette is namelijk door het dolle heen. De reden…we gaan naar Indianatoren (het is nu echt duidelijk, we moeten weer naar de logopediste). De oudste is hier ook van wakker geworden en wordt meteen ook helemaal enthousiast.

 

Kortom, ze konden echt niet wachten. De afgelopen weken hebben ze alle filmpjes op YouTube gekeken van Jul en Julia om Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin niet te vergeten. De meiden waren helemaal voorbereidt.

 

Na een “lange” reis (we komen namelijk uit Willemstad dus het is wel ongeveer 1 ½ uur rijden) komen we aan bij de Julianatoren. Het ligt werkelijk waar ontzettend mooi, middenin de bossen.

 

In het begin oogt het park redelijk klein. Je voelt je even een beetje “gefopt”, maar als je goed gaat kijken, dan zie je wat er allemaal te doen is. Dit is echt fantastisch!! Er is een achtbaan, reuzenrat, botsauto’s, helikopters, grote draaimolen, bootjes, allerlei draaimolentjes, karretjes door Dino’s/ safari/ enz… Echt ontzettend veel.

Het staat allemaal redelijk dicht op elkaar waardoor het overzichtelijk blijft. Je bent ook niet de hele dag aan het lopen als je toch die attractie van het “begin” nog een keertje wil doen.

 
De meiden hebben zo ontzettend genoten en daar geniet je als ouder ook weer van. We waren zelfs aan het einde van de dag niet eens zo moe omdat je echt kon “ontspannen” in dit park. Geen stress, iedereen aardig en vriendelijk. Super!

De meiden daarentegen waren kapot…hahaha… Babette zei toen ze ging slapen “mama, ik ga niet dromen over de boze wolf, maar over deze geweldige dag”. Nou, daar smelt je toch van als mama!!!

Meer informatie over De Julianatoren kun je hier vinden >>>>

Andere verslagen van Trotse Moeders kun je hier vinden >>>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 2]

Kamperen in Archeon, dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je …