toy story 3

SNEAK PREVIEW: Toy Story 3

De makers van de bekende Toy Story films brengen je terug naar de wonderlijke wereld van ons favoriete speelgoed in Disney – Pixar ‘s TOY STORY 3. Woody, Buzz en alle andere vrienden komen terug in een gloednieuw verhaal.

Het verhaal
Er is veel gebeurd sinds we Andy’s speelkamer hebben verlaten in TOY STORY 2. Andy is ouder geworden en staat op het punt om te gaan studeren. Het speelgoed is gespannen en zenuwachtig, want wat gaat er met hen gebeuren nu Andy weggaat?

 

Het speelgoed belandt uiteindelijk in een kinderdagverblijf vol losgelagen peuters die staan te trappelen om met ze te spelen. Maar niets blijkt minder waar. Onze helden besluiten snel het kinderdagverblijf te verlaten. Wegkomen is alleen nog niet zo gemakkelijk. Ze belanden in hilarische situaties met alle gevolgen van dien.

TOY STORY 3 is geregisseerd door Lee Unkrich (co-regisseur van TOY STORY 2 en FINDING NEMO) en draait tot eind juli in de bioscoop. Toy Story 3 is ook in IMAX en Disney Digital 3D.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …