Gekke verhaaltjes voor het slapengaan

Gekke verhaaltjes voor het slapen gaan is het vierde boek over koning en koningin Bobbel. De hoofden van de koning en de koningin zijn zo groot, dat ze geen kroon dragen maar een autoband. De koning en de koningin beleven gekke avonturen, maar de lakei en de kok houden ze op het goede spoor.

Ze gaan de kippen hagelslag voeren in de hoop dat ze chocolade-eieren gaan leggen, ze gaan naar de tandarts en alle kinderen uit de buurt mogen komen op het grote springfeest dat ze in het paleis organiseren. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van wat koning en koningin Bobbel beleven.

Recensie
Wat een ontzettend leuk en vrolijk voorleesboek. Al had ik eerlijk gezegd niet anders verwacht van het duo Marianne Busser & Ron Schröder. Hun verhalen en versies zijn altijd leuk en vallen, zeker bij mijn kinderen, goed in de smaak.

In Gekke verhaaltjes voor het slapen gaan staan koning en koningin Bobbel centraal. Ze willen soms dingen doen die niet kunnen en denken niet zo goed na. Gelukkig zijn er dan altijd de lakei en de kok die er voor zorgen dat het niet misloopt.

De vrolijke en gezellige illustraties zijn van Dagmar Stam en maken het boek nog beeldender.De verhaaltjes in het boek zijn los van elkaar te lezen en precies lang genoeg om voor het slapen gaan voor te lezen.Er zijn nog drie delen verschenen en laten we hopen dat dit vierde deel niet het laatste deel is!!Marianne Busser & Ron Schröder zijn ook op internet te vinden.

Gekke verhaaltjes voor het slapen gaan – Marianne Busser & Ron Schröder
voorleesboek, hardcover, 40 pagina’s, The House of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Lees ook
Mijn duiveltje
De bremer stadsmuzikanten
Marie

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …