TV kijken op de Note II

In een gezin van vijf met maar één televisie is er altijd strijd om de afstandsbediening. Wie mag wat wanneer kijken? Mijn peuter wil My Little Pony kijken, de kleuter het liefste een film en mijn oudste kind iets spannends waar haar zussen nog te jong voor zijn. Dat is natuurlijk één van de voordelen van de oudste te zijn. Mijn man kijkt trouwens het liefste voetbal en ik alles behalve voetbal. Ons tv-beleid is er een van onderhandelen en compromissen sluiten om iedereen enigszins tevreden te houden.

Dat hoeft nu niet meer met de Samsung Galaxy Note II. Hierop kan je namelijk heel goed televisie kijken. Niet met een vergrootglas erbij om iets mee te krijgen van de ondertiteling zoals haast moet met een telefoon. Daar is tv kijken natuurlijk ook te regelen, maar door het (te) kleine schermpje vallen een hoop programma’s al af. En het is best dringen met drie kinderkopjes rond een GSM. Hierdoor kijken we eigenlijk nooit tv op de telefoon. Maar wel met de Note 2!

Het scherm van de Note 2 is aanzienlijk groter ten opzichte van een mobiele telefoon en het beeld is glashelder. Dit kijkt erg prettig. Ok, een spannende film ervaar je natuurlijk veel intensiever op een groot plasma scherm met het bijbehorende geluidssysteem, maar kinderfilms, sport en series zoals “Goeden Tijden Slechte Tijden” zijn echt perfect te volgen. Zelfs buitenlandse programma’s met ondertiteling zijn geen enkel probleem. Ideaal; een discussiepunt is verwijderd uit huize Ahles. En daar houden we van!

Mira Ahles werkt mee aan het Samsung ‘Be Creative’ project rond de Samsung Galaxy Note II.  De Samsung Galaxy Note II is typisch een device dat je moet ervaren. Vandaar dat Samsung een aantal exemplaren laat testen door verschillende bloggers met de vraag om de Note II in alle openheid (en eerlijk) te ervaren in het dagelijks leven. Oftewel #becreativenl.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share