Persoonlijke en unieke geboortekaartjes

Je bent rond de dertig weken zwanger, een perfect moment om na te gaan denken over het geboortekaartje van je kleine. En wat is er nou leuker dan je eigen geboortekaartje maken? Persoonlijk, origineel en ook nog eens leuk om te doen. Kies je voor hip, trendy, klassiek of retro. Bij Poobies.nl kan het kan allemaal!

Als ouders wil je voor je kindje natuurlijk wel iets unieks. Wat je kleine verdient natuurlijk (nu al) het allerbeste. Je kunt nu zelf je geboortekaartje ontwikkelen bij Poobies.nl. Deze leuke site maakt het voor ouders makkelijk om zelf een uniek en persoonlijk kaartje te ontwikkelen. Je kunt namelijk op de site je eigen achtergronden, teksten, kleuren en afbeeldingen kiezen om een kaartje te maken die echt bij je past. En als je het echt persoonlijk wilt maken, kun je ook eigen foto’s toevoegen. De tekst bepaal je natuurlijk ook zelf en kan nu ook afgedrukt worden in snoeplettertjes of speelgoedletters. En wat dacht je van een kaartje waarop de naam van je kindje is geschreven in de wolken. Super origineel!

Als je een beetje inspiratie op wilt doen, is er een grote collectie kant-en-klare kaartjes online. Zo kun je kijken wat voor mogelijkheden en allemaal zijn, en kun je daarna zelf aan de slag. Je kunt natuurlijk zelf de foto gebruiken die jij maar wilt. Maar een paar leuke tips van foto’s om te gebruiken zijn toch wel een foto van je pasgeboren kindje, een foto van jezelf met je zwangere buik, een tekening of schildering van de broer of zus van de aanstaande kleine of natuurlijk gewoon een mooie foto die jou aanspreekt. Zo kun je helemaal je eigen kaart samenstellen.

Op het kaartje komt natuurlijk de roepnaam van je kindje en de volledige (doop)naam. Ook staat er natuurlijk op vermeld wanneer en hoe laat de kleine is geboren en dat jij en je partner trotse ouders zijn van het pasgeboren kroost. Ook de broertjes en zusjes kunnen hier natuurlijk in worden vernoemd. Daarnaast vermeld je jouw adres en telefoonnummer(s) waarop je te bereiken bent, en eventueel de rusttijden van moeder en kind. Voor de rest is er nog plaats op de kaart waar je een extra tekst kunt plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gedichtje of iets wat jij je kindje wilt meegeven. Ook een uitspraak van een grote broer of grote zus zou erg leuk staan.

Deze leuke, persoonlijke, unieke en mooie kaarten kun je zelf maken en samenstellen op Poobies.nl. En ben je benieuwd hoe je geboortekaartje er in het echt uit zal zien? Voor maar €2,50 heb je al een proefdruk van je eigen gemaakte kaart in huis!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Lieve Syrah [persoonlijk verhaal]

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, liefje. Het is op dit moment exact twaalf jaar …