Dit waren de populairste babynamen in 2019

Omdat de Sociale Verzekeringsbank zorgt voor de uitbetaling van de kinderbijslag, weten ze ook welke namen pasgeboren baby’s hebben. En zo kunnen ze ieder jaar een lijst maken met de populairste babynamen. En dat vinden wij ieder jaar weer leuk om te zien!

Hele grote verschuivingen zijn er niet, de populairste namen: Emma voor meisjes en Noah voor jongens zijn al enige tijd erg populair. Maar toch is het een leuke top 20 om inspiratie voor babynamen uit op te doen. Sommige mensen zien in deze lijst een naam die er voor hen ook echt uitspringt. Anderen willen juist een naam die niet in de top 20 staat. Hoe dan ook: hier volgen de populairste babynamen van 2019:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Genderneutrale babynamen

Genderneutraal is volgens Van Dale: “geen onderscheid makend tussen de seksen en de daaraan toegeschreven …

Share
Share