Even voorstellen: Trotse Moeder Lisette

Onlangs was ze uitgebreid in de media: televisie, kranten, radio. Ze heeft een groot hart, voor haar gezin, familie en vrienden, voor Disney en voor “haar” leerlingen. En nu komt ze het team van Trotse Moeders versterken! Ze stelt zichzelf voor:

Hallo, Ik ben Lisette van den Beld en nieuw in het team Trotse Vaders / Trotse Moeders.

Ik ben al wat langer een trotse moeder want mijn oudste dochter is inmiddels al 17, daarna heb ik nog 2 dochters gekregen die nu al 9 en 13 zijn. Zelf werk ik als leerlingbegeleider in het VMBO maar ook hoogbegaafdheid speelt een grote rol in ons gezinsleven.

Binnen ons gezin zijn wij eigenlijk allemaal echte “gadgetfreaks” ☺ oftewel; als er nieuwe technische snufjes zijn willen we die direct allemaal gaan uitproberen. Daarnaast houden we van vakanties want dan is er alle tijd om van alles te doen en te ondernemen of gezellig thuis met elkaar leuke dingen te doen.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share