Waar is Max? Een vrolijk zoekboek over hond Max [recensie]

IMG_9435Waar is Max? Een vrolijk hondenzoekboek. Op een dag zet hondje Max het dorp op stelten. Hij rent door de straten en verstopt zich op plekken waar hij helemaal niet mag komen: in het museum, in het ziekenhuis, in de supermarkt… Al snel heeft de politieagent genoeg van zijn stoute streken. Hij stuurt de hondenvanger achter Max aan om hem te vangen. Maar dan moet de hondenvanger Max natuurlijk wel eerst vinden!

Recensie:

Waar is Max? Dat is een goede vraag! Een leuk zoekboek waar je iedere pagina weer op zoek moet naar Max, een ondeugende hond die steeds weer op plekken is waar je hem niet verwacht.

IMG_9436

Op ieder pagina gebeurt echt van alles. Steeds weer is het een chaos en is Max ergens op die pagina te vinden. Onze kinderen vinden zoekboeken erg leuk en zo ook dit zoekboek. Ik moet daar wel bij zeggen dat, doordat we ook al wel moeilijkere zoekboeken hebben, onze zoon van 5 Max gemakkelijk kon vinden. Maar het leuke aan dit boek is dat onze dochter van ruim 2 Max ook kon vinden.

IMG_9437

Op iedere pagina van het boek staat een kort verhaal. Voor onze kinderen was dit bijzaak, het ging hen vooral om het zoeken van Max.

Naast het zoeken van Max en het lezen van het verhaal is het ook leuk om samen met je kind te kijken naar wat er allemaal nog meer gebeurt in de tekeningen. Max komt op veel verschillende plekken, onder anderen in het museum, de dierentuin, het ziekenhuis en de balletschool.

IMG_9438

Kortom, het boek Waar is Max? is een boek waar je vele uren samen in kunt lezen, zoeken en kijken!

Waar is Max? – Mathew Price
Bekijk op bol.comEen vrolijk hondenzoekboek; illustraties van Qin Leng
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit boek hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Lieke is verliefd [recensie]

Lieke is verliefd op Sam. Ze vertelt het aan niemand. Maar Eva merkt het best! …