Schrijf je eigen oplossing met Scribblenauts

nintendo dsScribblenauts zoekt jouw creatieve grens op: schrijf op wat je maar wilt en los alle puzzels op!

Scribblenauts, de revolutionaire game voor Nintendo DS die nu in de winkels ligt, haalt het beste in elke speler naar boven. Zo kun je via de creatieve gameplay het uiterste halen uit je eigen fantasie en verbeelding. Dit door middel van het opschrijven van elk object dat in je gedachten opkomt op je DS touchscreen om je character Maxwell vooruit te helpen in de talrijke puzzels in deze game.

Hoe werkt dit spel
Het doel van het spel is simpel: help onze held Maxwell de ster te pakken door alle uitdagingen op te lossen. Maar let op, de missies kunnen zowel makkelijk als moeilijk zijn! Vang de ster door elk object dat je kunt verzinnen op te schrijven om het tot leven zien te komen. Probeer een ander woord en er ontvouwt zich een compleet nieuw scenario.

Tienduizenden woorden
Scribblenauts herkent tienduizenden woorden en ieder level heeft honderden objecten die gebruikt kunnen worden  om een probleem op te lossen, waarmee herspeelbaarheid garandeerd wordt. Ieder geschreven object gedraagt zich exact zoals het in de echte wereld zou doen en de speler kan ontelbare objecten combineren om compleet nieuwe situaties te creëren. Ieder level heeft meer dan één geschreven object dat als oplossing gebruikt kan worden, waardoor de game oneindig vaak opnieuw gespeeld kan worden. Hoe je speelt en welk object je gebruikt, is helemaal aan jou! Met je Nintendo DS en je eigen verbeelding zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga dus je gang en bedenk het zelf. Schrijf het. Speel het.

[flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=wZlLxSgAJN4 /]

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Lego Friends voor Nintendo DS

Lego Friends, de populaire “meisjes-versie” van LEGO, is ook als spel op de Nintendo te …

Share
Share