Jojo het slangenmeisje

Jojo wordt geboren in het circus. Ze heeft zes broers en eigenlijk is er geen plaats voor haar. Haar wiegje is de bestekbak in de keuken. En haar eerste bedje een laatje in het dressoir. Om er in de passen, moet Jojo zich opvouwen en daar wordt ze heel lenig van …

Recensie
Ouders en zes broers die in het circus werken, dan is het niet zo vreemd dat Jojo ook gaat optreden. En ze is zo lenig, dat een goed circusnummer ook niet zo moeilijk is.

Jojo het slangenmeisje is een leuk verhaal, waarbij tekst en illustraties hand in hand gaan. De verzorgde illustraties vullen het verhaal perfect aan en geven grappige details prijs. Er valt veel te ontdekken, samen te zoeken en te tellen. Zowel het originele verhaal als de mooie illustraties geven aanleiding om samen met je kind in gesprek te gaan over wat er gebeurt.

Een erg leuk boek, dat zeker het lezen waard is.

Jojo het slangenmeisje – Annemarie van Haeringen
prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Lees ook:
Billy Buitenkind
Het lieveheersbeestje dat niet lief deed
Anna is jarig

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share