Prinsesje in Groot-Brittanië geboren

Vandaag is het tweede kindje van Prins William en Kate Middleton geboren. Vele Britten lagen al dagen, soms zelfs weken op de stoep bij het St. Mary’s Hospital in Londen, en nu is hun wachten beloond: zojuist werd bekend dat Kate de Trotse Moeder is geworden van een gezonde dochter.

 

Prins William en zijn “Catherine” hadden al een zoon, George, die in juli 2 jaar wordt. De naam van de nieuwste koninklijke telg is nog niet bekend gemaakt.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …