Ik leer optellen en aftrekken

optellen-aftrekken-recensie-trotse-moedersIn deze doos zitten 50 kleurrijke kaarten die goed zijn voor urenlang leerplezier! Op de kaarten staan sommen waarmee uw kind op een originele manier aan de slag kan om vlot te leren rekenen.

IMG_4430Spelenderwijs zal uw kind:
– leren optrekken met getallen tot en met 20
– leren aftrekken met getallen tot en met 20

Recensie:
Kaarten om met rekenen te oefenen. Hoe meer verschillende manieren om met deze materie bezig te zijn, hoe beter, als je het mij vraagt.

Naast alle werkjes van school vindt mijn zoon het hartstikke leuk om aan de slag te gaan met deze kaarten. Het is prima om eens een paar kaarten tussendoor te doen of er juist verschillende spelletjes mee te bedenken.

IMG_4429

Een enkele kaart met een som op de voorkant en een som op te achterkant is toch wat beter te overzien dan een rij sommen in een rekenboek. Zo maar eens een kaartje, die je bijvoorbeeld selecteert op je lievelingskleur voelt meer als een spel.

De kaartjes zijn kleurig, stevig uitgevoerd en bevatten plus en min sommen die opbouwen van sommen tot en met 10 en vervolgens sommen tot en met 20.

Ik leer optellen en aftrekken
Bekijk op bol.com50 speel- en leerkaarten, uitgeverij Deltas
Bestel deze kaarten hier >>>>

IMG_4428

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Educatieve spellen van SQULA: Taal, Rekenen of Spelling

Je hoort vaak dat kinderen in de vakantie weer deels vergeten wat ze op school …