Wekker Flip

“Flip” is een wekker die je aan- of uitzet door hem om te draaien. Het LCD-display draait mee, zodat de tijd altijd zichtbaar is.

Recensie

Briljant, deze wekker! Zo eenvoudig en daarom zo vernuftig. Als recensie exemplaar kregen we een “roze Flip” toegestuurd, waardoor mij dochter al enthousiast was voordat ze überhaupt wist wat het was. Gelukkig werden de batterijen bij de wekker meegeleverd waardoor we hem meteen konden uitproberen.

Screenshot 2013-12-04 at 12.20.44De wekker is heel eenvoudig in te stellen. Iets moeilijker is het om de tijd in te stellen, wat ik een zeer gebruiksvriendelijke keuze vind omdat je die meestal maar twee keer per jaar hoeft aan te passen (zomertijd/wintertijd) terwijl het uur waarop je wakker gepiept wilt worden kan variëren. De wekker maakt een bescheiden geluidje wat iets opvallender wordt wanneer je de wekker wat langer laat afgaan, maar in geen geval hinderlijk wordt. Voor mijn dochter prima, het gaat er mij nu vooral om dat ze weet wanneer ze uit bed mag, een wekker om wakker te worden hebben mijn kinderen (en ik dus ook) niet nodig, iedereen is iedere dag vóór 6 uur wakker.

Screenshot 2013-12-04 at 12.21.04Wanneer je de wekker instelt, zet je “Flip” zo dat ‘on’ bovenop te lezen is. Wanneer jij afgaat, kantel je hem en staat er ‘off’ te lezen en dat is precies wat er is gebeurd, de wekker staat af. Echt, ik vind het briljant!

“Flip” heeft een silicone soft touch omhulsel, een ingebouwd lampje en een snoozefunctie waarmee je nog even vijf minuten extra kunt slapen.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Bigben Wekkerradio met verwisselbare frontjes

Voor alle kinderen die maar niet kunnen kiezen wat voor wekkerradio ze willen, is dit …