Muk

Mark Haayema heeft al verrassend veel boeken op zijn naam staan en echt heel verschillende. Muk is weer een heel ander boekje, over een aandoenlijk hondje wat je meteen in je hart sluit. Inmiddels is er ook een tweede boek over Muk verschenen en hopelijk komen er nog meer!

Informatie
Muk is een dalmatiër-pup: je weet wel, zo’n gestippelde. Het liefst zou hij nog véél meer stippen hebben! Een droldwaas avontuur van Muk, een hondje om van te houden.

Muk is uitgegeven door uitgeverij Rubinstein als hardcover van 24 pagina’s. De prechtige tekeningen zijn van Job van Gelder. Het boek is voorzien van leuk rijmende zinnen en leest lekker voor. Bekijk/bestel dit boek hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …