Mini Maxi 2-in-1: rugzak / tas [review]

Bekijk op bol.com

Zeker in een tijd waarin je als Trotse Moeder sinterklaas of kerstman een handje wilt helpen met inkopen, kom je al snel tassen te kort bij het winkelen. Zelf heb ik altijd zo’n opvouwbaar tasje in mijn handtas zitten, maar wanneer ook die vol is, is er vaak een probleem. Nog meer tassen dragen wordt onhandig en dus klonk de Mini Maxi 2-in-1 rugzak & tas als dé oplossing. Samen met mijn oudste zoon, heb ik hem uitgetest.

Informatie
Een klein wonder, dat is de mini maxi 2-in-1 van Reisenthel. Spontane aankopen kunnen weer! Gebruik het als een boodschappentas wanneer je bij de winkels bent en verander het in een superlichte rugzak voor je weekendje weg. Als je klaar bent, vouw je de tas praktisch op in zijn eigen voorvak. Verkrijgbaar in 4 trendkleuren.

Ervaring
De ingepakte rugzak ziet er groter uit dan ik had verwacht. De opvouwbare draagtasjes die ik gewend ben te gebruiken, zijn veel kleiner en stop ik makkelijk in een handtas wanneer ik ergens heen ga. Maar het voordeel van deze Mini Maxi 2-in-1 wordt direct duidelijk wanneer ik hem ‘uitpak’: een mooie, degelijke tas met veel ruimte. En je kunt hem zoals als draagtas gebruiken als als rugzak. En met name dat laatste is voor mij echt een supervinding!

Eigenlijk een voor-de-hand-liggend concept, maar ik had het nog niet eerder gezien. Dus voor mij is het dé oplossing voor de komende periode. Ik ga echt nergens meer heen zonder de Mini Maxi 2-in-1! En in de stoere blauwe uitvoering, krijg ik zelfs mijn puberzoon zo ver dat hij de rugzak voor me wil dragen.

De Mini Maxi 2-in-1 bekijk / bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Een gepaste travelbag voor iedere reis

Een travelbag is voor iedere globetrotter en wereldverkenner een onmisbaar item. Het is wel belangrijk …